REFE­RENSSIT

Santeri Lehesmaa, golf

Santerin tavoitteena on pelata golfia maailman huipulla. Santeri kuuluu Suomen miesten maajoukkueeseen ja opinnot Haukilahden urheilulukiossa ovat loppusuoralla. Santeri harjoittelee lajia Selänne &Piltz-golfakatemiassa henkilökohtaisen valmentajansa Mika Piltz johdolla.

2016 Santeri voitti ison kansainvälisen junioriturnauksen Floridassa Blue Monster -kentällä ja sai golfstipendin maineikkaiseen Arizonan yliopistoon. Yliopistossa Santeri opiskelee taloustieteitä.

Olemme työskennelleet Santerin kanssa ominaisuusvalmennuksen puitteissa 3,5 vuotta. Ominaisuuksien kehittämisessä olemme edenneet harjoitteluhistoria, kasvuikä ja lajiharjoittelu huomioiden. Ominaisuusharjoittelun ytimessä on ollut monipuolinen levytankoharjoittelu, joka pitää sisällään esimerkiksi erilaiset jalkakyykkyliikkeet, olympianostot ja keskivartaloharjoitteet. Lisäksi olemme opiskelleet urheilullisen elämäntavan omaksumista osaksi arkipäivää.

Elina Saksa, golf

Elina aloitti kesällä 2017 harjoittelun Selänne & Piltz -golfakatemiassa henkilökohtaisena valmentajanaan Mika Piltz. Urheilun Elina aloitti joukkuepalloilun parissa, kunnes golf vei mennessään. Hän kuuluu Suomen tyttöjen liittovalmennusrinkiin.

Elina on voittanut alle 16 vuotiaiden epävirallisissa EM-kisoissa European Young Mastersissa kultaa ja pronssia vuosina 2016 ja 2015. Elinalla on myös muita kansanvälisiä turnausvoittoja Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kotimaassa Elina on voittanut kolme junioreiden ja yhden naisten Suomen mestaruuden.

Elinan kanssa aloitimme yhteistyön fysiikkavalmennuksen osalta syksyllä 2017, jonka ytimessä on ollut levytankoharjoittelu. Se kehittää monipuolisesti lihashermojärjestelmää ja vaikuttaa positiivisesti voiman, liikkuvuuden, nopeuden ja taidon kehittymiseen. Osana valmennusta on urheilullisen elämäntavan omaksuminen osaksi arkipäivää.

Jesse Waaralinna, golf

Jesse harjoittelee golfia Selänne & Piltz -golfakatemiassa valmentajanaan Mika Piltz. Jesse pelaa Finnish Tourilla ja on saavuttanut miehet 21v SM-reikäpelissä pronssia ja ollut neljä kertaa Pickalan joukkueessa SM-kisoissa mitaleilla.

Jessen kanssa yhteistyö käynnistyi syksyllä 2017. Fysiikkavalmennuksen ytimessä on levytankoharjoittelu, joka kehittää monipuolisesti Jessen lihashermojärjestelmää ja vaikuttaa positiivisesti voiman, liikkuvuuden, nopeuden ja taidon kehittymiseen. Urheilullisen elämäntavan omaksuminen on osa valmentautumista.

Hans Söderström, tennis

Hans on eläkkeellä toimitusjohtajan vaativasta työstä. 72-vuotias senioripelaaja keskittyy nykyään kokopäivätoimisesti tennistaitojensa kehittämiseen. Taitojaan Hans on ottanut osaa kisoihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osoituksena tennistaidoistaan hän on saavuttanut useita Suomenmestaruuksia ja kerran seurajoukkueiden EM-hopeaa.

Hans aloitti fysiikkavalmennuksen, jotta pystyisi vielä kehittymään tenniksessä saralla, ja jotta fyysinen toimintakyky paranisi. Hänen tavoitteensa on pelata parasta tennistä urallaan 75-vuotiaana. Fysiikkavalmennuksessa keskitytään voiman, nopeuden, kestävyyden, liikkuvuuden ja taidon kehittämiseen. Ravintovalmennus, huoltavaharjoittelu, lepo ja harjoittelurytmi ovat myös Hansin valmennuksen kehityskohteita.


Verkkopalvelun alusta onstage © 2023 online.fi